ELF otsib noore looduskaitsja auhinna kandidaate

Copy
Lenorav.
Lenorav. Foto: Yoshihiro Abiko / SWNS

Eestimaa Looduse Fond (ELF) otsib kandidaate 2022. aasta noore looduskaitsja auhinnale, millega kaasneb 1000 euro suurune stipendium ja rinnamärk.

Auhinnale on oodatud kandideerima looduskaitsjad, kel on väljapaistvaid saavutusi Eestimaa looduse kaitsel ning kes on passi või enesetunde järgi nooremad kui 35 aastat. Kandidaadid võivad õppida või töötada nii avalikus, era- kui ka mittetulundussektoris, samuti tegutseda vabatahtlikuna. Üles võib seada nii enda kui ka kellegi teise kandidatuuri. Kandideerimisavaldusi saab esitada 15. jaanuarini 2023 aadressil https://forms.gle/jEnxTHAcgWDKX3vg9.

Noore looduskaitsja auhinda antakse välja alates 2005. aastast eesmärgiga toetada elujõulise ja aatelise looduskaitse püsimist Eestis läbi põlvkondade. Auhinna pälvija otsustab ELF-i kokku kutsutud žürii. Stipendiumi panid tänavu välja NaTourEst, Eesti Loodusturismi Ühing, Viis aastaaega ja Eestimaa Looduse Fond. Rinnamärgi disainis Kertu Tuberg.

Varasematel aastatel on auhinna pälvinud Polina Degtjarenko, Ott Luuk, Madis Leivits, Lennart Lennuk, Virve Sõber, Annely Esko, Riho Kinks, Aveliina Helm, Renno Nellis, Indrek Tammekänd, Ulvar Käärt, Murel Truu, Tarvo Valker, Marek Sammul, Peep Mardiste ning Asko Lõhmus.

Tänavune auhinna laureaat kuulutatakse välja 1.veebruaril toimuval metsakonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles